Pavejele din beton amprentat reprezinta alegerea perfecta atât pentru suprafețe mari, cât și pentru suprafețe mici, atât pentru structuri publice, cât și private: canale, trotuare, pătrate, rampe, căi de acces, centre comerciale. O podea solidă și robustă care se adaptează cel mai bine la orice condiție meteorologică și nu necesită întreținere specială. Nu suferă de agenți atmosferici și raze ultraviolete, rezistă înghețului și este impermeabil la uleiuri, mucegaiuri și contaminare cu erbacee.

Pavaj beton amprentat

Aveti posibilitatea de a personaliza și de a obține, prin urmare, un rezultat exclusiv pentru podeaua imprimată sau peretele imprimat din beton amprentat, prin alegerea între o mare varietate de modele și metode de colorare.

Pret beton amprentat m2

Pavajele din beton amprentat este o investiție care durează de-a lungul timpului. Pret beton amprentat m2 ajunge mult mai ieftin decat orice alt sistem de pavare a curtii locuintei dumneavoastra

Beton elicopterizat Ploiesti

De ce sa lucrati cu noi pentru beton elicopterizat Ploiesti?

beton elicopterizat PloiestiExperienta in beton elicopterizat Ploiesti este un factor extrem de important! Ne mandrim cu o experienta vasta in domeniul betoanelor elicopterizate pe care o punem la dispozitia dumneavoastra oferindu-va lucrari de inalta calitate la preturi exceptionale! Betonul elicopterizat dispune de o mare longevitate in timp rezistand cu succes la intemperii (vara-iarna). De asemenea acesta rezista cu brio si atacurilor violente aferente calamitatilor naturale (inclusiv radiatii ultraviolete). Pe langa pavaje elicopterizate compania noastra se mai ocupa cu beton amprentat, beton polimer, beton amprentat vertical si beton dezactivat.

Compania noastra de beton elicopterizat Ploiesti va ofera o gama diversificata de servicii la preturi accesibile pentru toate buzunarele.

Ce este betonul elicopterizat?

Produsul numit beton elicopterizat (finisat sau superfinisat), este o pardoseala industriala pe baza de ciment de inalta rezistenta si calitate exceptionala, care este compus din aditivi speciali si pigmenti, ce se aplica peste betonul proaspat, astfel acesta formand un strat monolitic rezistent la uzura. Se mai folosesc in alcatuirea betonului elicopterizat raportat la destinatia finala a utilizarii urmatoarele componente: cuart rosu, cuart simplu, cuart gri, cuart corindon, compusi metalici, fibre metalice, fibre de polipropilena si altele elemente.

 

Cum se realizeaza betonul elicopterizat Ploiesti?

In vederea confectionarii pardoselilor din beton elicopterizat cu destinatie industriala care este sistemul ideal bazat pe turnarea unui strat din beton compus din particule tratate speciali, se obtine astfel o suprafata extrem de dura si foarte rezistenta la frecare. Aceasta pardoseala de beton elicopterizat se poate aplica in diverse culori in functie de doleantele beneficiarului.

Betonul elicopterizat reprezinta un sistem complex care se bazeaza pe crearea unui strat din beton calitativ cu caracteristici deosebite, obtinut inca din statia de beton, care odata intins si nivelat este tratat cu un strat proaspat special, compus din cuarțz, minerale ciment si pigmenti de culoare care duc la obtinerea produsului finit cu suprafata foarte dura si rezistenta.

 

Caracteristici pardoseli elicopterizate – Beton elicopterizat Ploiesti

 • Pardoseli Industriale elicopterizate – beton elicopterizat Ploiesti cu strat de uzura:
 • Rezistenta mare la impact;
 • Reducerea absorbtivitatii suprafetei;
 • Durabilitate;
 • Siguranta in operare;
 • Paleta de culori diferita;
 • Proces rapid de punere in opera;
 • Solutie economica destinata pentru pavaje elicopterizate Ploiesti.

 

Avantaje pentru pavaje beton elicopterizat

 • mentenanta extrem de rapida si usoara – orice tratament de curatare aplicat acestui tip de podea se face rapid si eficient.
 • Longevitate in timp – pardoseala elicopterizata/lustruita este extrem de durabila fiind adesea aleasa pentru spatii industriale
 • Design – impact vizual ridicat: dispunem de o gama larga de culori ce pot fi aplicate
 • Rezistenta ridicata la uzura
 • Proces de punere in opera foarte scurt

 

Modalitate de implementare si executie a pavajului de beton elicopterizat

Intregul proces de realizare a unei pardoseli industriale elicopterizate Ploiesti se rezuma la 7 pasi esentiali :

Prin tehnologia amprentarii betonului puteti reproduce aproape toate celelalte tipuri de pavaje de exterior in forma, culoare si textura. Reproduce caramida, piatra de munte, piatra de rau, gresia, granitul, ardezia si lemnul si este utilizat atat in pavarile orizontale cat si in cele verticale.

Beton elicopterizat: avanjul din beton elicopterizat Ploiesti si-a facut aparitia in Romania imediat dupa anii ′90, insa din cauza faptului ca erau foarte putine firme executante si din cauza nostalgiei romanilor pentru clasicele metode de pavare, au fost necesari aproximativ 10 ani pana cand acesta sa devina un pavaj de top in preferinta arhitectilor, constructorilor sau a beneficiarilor in amenajarea spatiilor exterioare.

 • Prepararea spatiului de lucru pentru pardoseli in teren;
 • Sosirea cifei si turnarea propriu-zisa urmata de intinderea si nivelarea betonului rezultat;
 • Aplicarea mortarului de presarare in functie de incarcarea pardoselei elicopterizate;
 • Sclivisirea initiala pentru omogenizarea suprafetei de pavaj elicopterizat;
 • Sclivisirea finala pentru obtinerea efectului de oglinda a pavajului de beton elicopterizat;
 • Sigilarea suprafetei cu sigilanti pe baza de solvent (lac sigilant);
 • Efectuarea rosturilor de dilatare si umplerea acestora.

Pentru detalii suplimentare referitoare la comenzi de beton elicopterizat Ploiesti va rugam sa ne contactati telefonic la 0753 688 062.

 

beton elicopterizat Ploiesti

incalzire electrica in pardoseala nulled wordpress themes cabina foto iasi vidanjare iasi beton amprentat beton cu agregate expuse | Béton Imprimé Paris beton fosforescent Servicii distrugere informatii echipamente béton imprimé Perpignan pret beton amprentat
realizare site web Pavaje din beton amprentat Preturi pavaje beton amprentat accesorii smart home convectoare eletrice beton amprentat
APELARE RAPIDA!