Pavejele din beton amprentat reprezinta alegerea perfecta atât pentru suprafețe mari, cât și pentru suprafețe mici, atât pentru structuri publice, cât și private: canale, trotuare, pătrate, rampe, căi de acces, centre comerciale. O podea solidă și robustă care se adaptează cel mai bine la orice condiție meteorologică și nu necesită întreținere specială. Nu suferă de agenți atmosferici și raze ultraviolete, rezistă înghețului și este impermeabil la uleiuri, mucegaiuri și contaminare cu erbacee.

Pavaj beton amprentat

Aveti posibilitatea de a personaliza și de a obține, prin urmare, un rezultat exclusiv pentru podeaua imprimată sau peretele imprimat din beton amprentat, prin alegerea între o mare varietate de modele și metode de colorare.

Pret beton amprentat m2

Pavajele din beton amprentat este o investiție care durează de-a lungul timpului. Pret beton amprentat m2 ajunge mult mai ieftin decat orice alt sistem de pavare a curtii locuintei dumneavoastra

Beton dezactivat Bolintin-Vale

beton dezactivat Bolintin-Vale

Beton dezactivat Bolintin-Vale

Produsele din beton dezactivat Bolintin-Vale reprezinta solutia destinata amenajarilor exterioare cu un efect estetic deosebit datorita punerii in relief a agregatelor, putand fi utilizat pentru toate tipurile amenajari.

Îmbinînd betonul cu piatră se obține ceea ce noi numim piatră spălată. Acest tip de “pavaj” poate avea diferite forme și se gasește într-o varietate amplă de culori și texturi, constituind astfel una dintre cele mai atractive produse de pavare cu beton dezactivat Bolintin-Vale.

Prima calitate a pietrei spălate este caracteristica antiderapantă, dar si rezistenta la actiunea agenților atmosferici.

 

Realizare beton dezactivat Bolintin-Vale

Pentru realizarea acestui produs se foloseste o solutie specială, care nu lasă betonul să se usuce la suprafață. După cîteva ore excesul de beton care nu s-a uscat se îndepartează cu un jet de apa puternic, și în cele din urmă rămîne modelul de piatra. De aici si numele de piatră spălată (beton dezactivat Bolintin-Vale).

 

Compozitia pentru beton dezactivat Bolintin-Vale

Compozitia pentru beton dezactivat Bolintin-Vale nu este diferita fata de cea a celorlalte produse ce au la baza cimentul. Este compus clasic din apa, ciment, pietris si nisip.

Pe intreaga suprafata a betonului proaspat intins se aplica, prin pulverizare, o substanta ce are rolul de a mentine stratul superior umed. Dupa ce dala din beton se intareste, solutia este inlaturata, astfel obtinandu-se textura de piatra ce caracterizeaza pavajul din beton dezactivat.

Pavajele din beton dezactivat Bolintin-Vale se utilizeaza in centrele comerciale, parcari, benzinarii, terase, drumuri de acces, trasee, alei pietonale, trotuare, intrari curte sau garaje.

BETON AMPRENTAT SUD are o experienta de 15 ani in beton dezactivat, beton amprentat, beton polimer si beton elicopterizat dar si in alte tipuri de pardoseli conexe pentru beton dezactivat Bolintin-Vale.

incalzire electrica in pardoseala nulled wordpress themes beton amprentat Bucuresti Demolare Bucuresti apartamente noi Iasi traduceri legalizate Bucuresti cabina foto iasi vidanjare iasi beton amprentat beton cu agregate expuse | Béton Imprimé Paris beton fosforescent Servicii distrugere informatii echipamente béton imprimé Perpignan pret beton amprentat
realizare site web Pavaje din beton amprentat Preturi pavaje beton amprentat accesorii smart home convectoare eletrice beton amprentat
APELARE RAPIDA!